Archiefbeeld. De afbraak van de voormalige sporthal ging in maart van dit jaar al van start.
Volledig scherm
Archiefbeeld. De afbraak van de voormalige sporthal ging in maart van dit jaar al van start. © Bart Kerckhoven

Vlaanderen investeert 900.000 in nieuw Wildersportcomplex

Sint-Pieters-LeeuwDe Vlaamse regering investeert via Sportspurt 897.901,12 euro in nieuwe sportinfrastructuur in Sint-Pieters-Leeuw. De gemeente zag zich genoodzaakt een nieuwe sporthal in Zuun te bouwen na problemen met de stabiliteit. De afbraakwerken gingen enkele maanden geleden al van start.

0 reacties

 1. Reuzen van Halle ontwaken uit coronaslaap met Vontjesstoet van Confrèrie van de Vaantjesboer: “Janneke, Mieke en Polydoor halen we ook nog uit de vergetelheid”

  Reuzen van Halle ontwaken uit corona­slaap met Vontjes­stoet van Confrèrie van de Vaantjes­boer: “Janneke, Mieke en Polydoor halen we ook nog uit de vergetel­heid”

  De reuzen van Halle ontwaken en maken binnenkort een wandeling tijdens de Herfsthappening van de Verenigde Handelaars. Het is de eerste keer in twee jaar tijd dat we de reuzen nog eens te zien krijgen in de binnenstad. Want ook zij moesten in hun kot blijven door corona. De Confrèrie van de Vaantjesboer restaureert achter de schermen nog eens drie reuzen uit een ver verleden.
 2. Hoe een nakende scheiding (en een Hells Angel) leidde tot een molotovcocktail voor het parlement: “Het was een wanhoopsdaad”
  PREMIUM

  Hoe een nakende scheiding (en een Hells Angel) leidde tot een molotov­cock­tail voor het parlement: “Het was een wanhoops­daad”

  Pieter V. (37) uit Sint-Truiden genoot vorige zomer heel even nationale bekendheid toen hij een molotovcocktail naar het federaal parlement had geworpen. “Extreem-rechtse terreur”, klonk het meteen her en der maar voor de rechtbank maakte hij hiermee komaf. “Ik had ervoor al afstand genomen van dat wereldje”, klonk het. Wat hem dan wel tot de ‘terreurdaad’ dreef? Een merkwaardige cocktail van verschillende omstandigheden.