Het Makro warenhuis langs de Bergensesteenweg bleef gesloten op beslissing van de directie maar er hing helemaal niets uit en dus bleven klanten in het ongewisse.
Volledig scherm
Het Makro warenhuis langs de Bergensesteenweg bleef gesloten op beslissing van de directie maar er hing helemaal niets uit en dus bleven klanten in het ongewisse. © Bart Kerckhoven

Verwarring bij klanten nadat directie zelf Makro dicht houdt: “Is de winkel dan definitief gesloten?”

Sint-Pieters-LeeuwTientallen klanten staan maandagochtend voor een gesloten deur aan het warenhuis Makro in Sint-Pieters-Leeuw. De directie besloot zelf de deuren gesloten te houden. Maar heel wat mensen waren niet op de hoogte.

 1. Landbouw moet mogelijk wijken voor Nationaal Park Brabantse Wouden: “Pachtovereenkomsten worden opgezegd”
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant
  6

  Landbouw moet mogelijk wijken voor Nationaal Park Brabantse Wouden: “Pachtover­een­kom­sten worden opgezegd”

  Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) sluit de onteigening van gronden in functie van het mogelijk toekomstige nationaal park Brabantse Wouden niet uit. Dat blijkt uit het antwoord op een vraag van parlementslid Klaas Slootmans (Vlaams Belang). Die laatste maakt zich zorgen over de toekomst van de boeren die in het projectgebied wonen. Die boeren worden evenwel beschermd door de pachtwet, maar toch kan de pacht worden opgezegd voor doeleinden van algemeen belang. Dat gebeurt ook in dit geval, bevestigt Demir.