David Polfliet was als kraanman aan de slag op een werf in Sint-Pieters-Leeuw.
Volledig scherm
David Polfliet was als kraanman aan de slag op een werf in Sint-Pieters-Leeuw. © RV

Vermoorde David Polfliet was voor zijn dood aan het werk in Sint-Pieters-Leeuw: “Onze kraanman werd slachtoffer van zinloos geweld”

Sint-Pieters-LeeuwDavid Polfliet (42), die zaterdag vermoord werd teruggevonden in een park in Beveren en wellicht het slachtoffer werd van homohaters, was vlak voor zijn dood nog als kraanman aan het werk in Sint-Pieters-Leeuw. Op de precieze locatie laat het gemeentebestuur ter nagedachtenis een regenboogzebrapad aanleggen.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Van je helden uit #LikeMe tot een hoogteparcours: 7 fijne activiteiten voor een zalige zomervakantie in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van je helden uit #LikeMe tot een hoogtepar­cours: 7 fijne activitei­ten voor een zalige zomervakan­tie in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De zomervakantie is aangebroken. Twee maanden lang mag de boekentas in de kast en ligt er geen huiswerk te wachten. Maar wat moet je dan doen met al die vrije tijd? Onze redactie helpt je verder met zeven leuke activiteiten voor kinderen die deze zomer op de planning staan in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van een hoogteparcours tot een kinderboerderij, laat je inspireren door onze tips.