Schepen van Dierenwelzijn An Speeckaert (CD&V) en burgemeester Jan Desmeth (N-VA) in één van de hondenlosloopweides in Sint-Pieters-Leeuw.
Volledig scherm
Schepen van Dierenwelzijn An Speeckaert (CD&V) en burgemeester Jan Desmeth (N-VA) in één van de hondenlosloopweides in Sint-Pieters-Leeuw. © rv

Sint-Pieters-Leeuw verdubbelt aantal hondenlosloopweides: “Ideale ontmoetingsplek voor buurtbewoners”

Sint-Pieters-LeeuwSint-Pieters-Leeuw richt de komende maanden nog eens drie nieuwe hondenlopsloopweides in.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Picnic The Bridge: “Verkeerssituatie Vlaamsesteenweg moet worden aangepakt”
  Brussel

  Picnic The Bridge: “Verkeers­si­tu­a­tie Vlaamse­steen­weg moet worden aangepakt”

  Tien jaar nadat Picnic The Streets ervoor zorgde dat er een voetgangerszone kwam in het Brusselse stadscentrum, pleit een nieuwe, gelijkaardige beweging voor een aanpak van de verkeerssituatie aan de Vlaamsepoort, het kruispunt van de Dansaertstraat, de kleine ring en de Vlaamsesteenweg. Op 12 juni willen de initiatiefnemers een sit-in en picknick houden op de brug, onder de noemer Picnic The Bridge.