Schepenen Olivier Huygens (N-VA) en An Speeckaert (CD&V) bij de chirolokalen van Snoopy in Sint-Pieters-Leeuw.
Volledig scherm
Schepenen Olivier Huygens (N-VA) en An Speeckaert (CD&V) bij de chirolokalen van Snoopy in Sint-Pieters-Leeuw. © rv

Sint-Pieters-Leeuw met Haviland in zee voor nieuwe chirolokalen

Sint-Pieters-LeeuwIntercommunale Haviland gaat voor de gemeente Sint-Pieters-Leeuw de nieuwbouw voor Chiro Snoopy begeleiden. De gemeenteraad keurde de aanstelling goed.

 1. Dertien fotografen stellen hun mooiste werk tentoon tijdens Focus 2021 in Colomakasteel
  Sint-Pieters-Leeuw/Anderlecht

  Dertien fotografen stellen hun mooiste werk tentoon tijdens Focus 2021 in Colomakas­teel

  Dertien fotografen stellen de komende dagen hun mooiste werk tentoon in het Colomakasteel in Sint-Pieters-Leeuw tijdens de tentoonstelling ‘Focus 2021’. Het zijn allemaal gepassioneerde mensen die de cursus fotografie volgde op de campus Coovi van CVO Brussel in Anderlecht. Daniel Van Rysselberghe, Els Strijckmans, Guido Van den Troost, Jos Sammels, Lea Winkeler, Marie-France Van Loock, Nicole Vandevelde, Nina Balk, Patrick Dedoncker, Paul Mariën, Richard D’hondt, Ronny Harnie en Tanja Van Sterthem tonen beelden met uiteenlopende thema’s en vanuit verschillende interesses. Daardoor belooft het een boeiende expo te worden met foto’s vanuit verschillende invalshoeken. Vanaf zondag 17 oktober is iedereen welkom elke dag tot en met 24 oktober en dat van 14 uur tot 20 uur. De toegang is gratis.
 1. Dreigt financiële strop voor gemeentebesturen? 2 miljoen euro aan dividend verdampt terwijl kosten blijven stijgen in Beersel: “Projecten terugschroeven of kosten besparen... We moeten dat geld wel ergens vinden”
  Beersel

  Dreigt financiële strop voor gemeentebe­stu­ren? 2 miljoen euro aan dividend verdampt terwijl kosten blijven stijgen in Beersel: “Projecten terug­schroe­ven of kosten besparen... We moeten dat geld wel ergens vinden”

  Dreigt er de komende jaren een financiële strop voor de gemeentebesturen? De financieel directeur in Beersel trekt nu al aan de alarmbel voor de komende jaren. Stijgende grondstofprijzen, een dalend dividend en de naweeën van de wateroverlast gooien roet in het eten. En dat terwijl er nog voor 20 miljoen euro aan nieuwbouwprojecten in de pijplijn zitten.