Sint-Pieters-Leeuw investeert de komende jaren fors in LED-verlichting.
Volledig scherm
Sint-Pieters-Leeuw investeert de komende jaren fors in LED-verlichting. © Mozkito

Sint-Pieters-Leeuw investeert fors in LED-verlichting: “We staan aan de top in Vlaanderen”

Het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw investeert de komende jaren fors in LED-verlichting. Zowel LED-lampen als LED-spots worden aangekocht zodat er jaarlijks 175.000 kilogram minder CO2 zal uitgestoten worden. 

0 reacties

 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. Carnavalsvereniging rouwt om erevoorzitter Pol Pauwels (87): “Hij maakte van Orde van Senioren hechte groep”
  PREMIUM
  Halle

  Carnavals­ver­e­ni­ging rouwt om erevoorzit­ter Pol Pauwels (87): “Hij maakte van Orde van Senioren hechte groep”

  De Orde van Senioren rouwt om het overlijden van erevoorzitter Pol Pauwels (87). Elf jaar lang was hij voorzitter van de carnavalsvereniging in Halle. Hij liet een frisse wind waaien door de organisatie en maakte er een hechte groep van. “Ik kan alleen maar dankbaar zijn voor de jarenlange, fantatastische samenwerking en de vriendschap die ik van hem gekregen heb”, vertelt opvolger Ghislain Debast.
 3. Cédric (39) opent UnityGym in Groot-Bijgaarden: “Een gezellige, familiale sfeer waar iedereen zich thuis voelt”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Cédric (39) opent UnityGym in Groot-Bijgaarden: “Een gezellige, familiale sfeer waar iedereen zich thuis voelt”

  Het voormalige pand van Lifestyle Fitness werd de afgelopen maanden volledig omgevormd tot een gloednieuwe fitnesszaak. Boven de Suzuki garage langs de Noordkustlaan in Groot-Bijgaarden opende begin juni UnityGym, een droom die voor Cédric Lavallé (39) uit Ternat eindelijk uitkwam. “Zowel man, vrouw, beginneling als ervaren sporter: iedereen is welkom bij ons.”