De post Brabantpoort van de politiezone Zennevallei is tijdelijk gesloten.
Volledig scherm
De post Brabantpoort van de politiezone Zennevallei is tijdelijk gesloten. © Tom Vierendeels

Politie Zennevallei voelt gevolgen van vierde coronagolf: Korps sluit post Brabantpoort ‘om prioriteit te geven aan aanwezigheid op het terrein’

Halle/Sint-Pieters-Leeuw/BeerselDe gevolgen van de vierde coronagolf laten zich ook voelen in de werking van de politiezone Zennevallei. De politiepost Brabantpoort in Sint-Pieters-Leeuw is tijdelijk gesloten.

 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Dievenduo aan de haal met duurste fietsen van ‘t Veloske: “De buit bedraagt zo’n 40.000 euro. Ze wisten perfect waarmee ze bezig waren”
  Dworp

  Dievenduo aan de haal met duurste fietsen van ‘t Veloske: “De buit bedraagt zo’n 40.000 euro. Ze wisten perfect waarmee ze bezig waren”

  Fietsendieven hebben donderdagnacht hun slag geslagen bij fietsenwinkel ‘t Veloske tegenover de kerk van Dworp. De twee daders gingen aan de haal met voor tienduizenden euro’s aan fietsen. “Het loeiende alarm hield hen niet tegen”, zegt uitbater Jelle Ocula. “De politie was hier op twee minuten, maar op die tijd waren de dieven al gaan vliegen.”