Woonzorgcentrum Sint-Antonius in Sint-Pieters-Leeuw.
Volledig scherm
Woonzorgcentrum Sint-Antonius in Sint-Pieters-Leeuw. © Google Maps

Pech voor bewoners WZC Sint-Antonius: vaccinaties uitgesteld door plotse corona-uitbraak

Sint-Pieters-LeeuwPech voor de bewoners van het woonzorgcentrum Sint-Antonius in Sint-Pieters-Leeuw. Door een corona-uitbraak is de geplande eerste vaccinatieronde in het rusthuis uitgesteld. Vorige week werden de eerste besmettingen vastgesteld en is één afdeling ingericht als zogenaamde cohortafdeling. “De voorbije maanden zijn we gespaard gebleven van het virus en nu is het toch binnen onze muren geraakt”, zegt directeur Herman De Vriese van Sint-Antonius. 

 1. Organisatoren Vijverfestival werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organiseren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplichtingen”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Organisato­ren Vijverfes­ti­val werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organise­ren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplich­tin­gen”

  Een normale festivalzomer zit er hoogstwaarschijnlijk nog niet in, maar er komt wél sowieso een nieuwe editie van het Vijverfestival in Dilbeek, dat laten de organisatoren ons weten. Het team is volop plannen aan het maken voor de komende festivalzomer, maar gemakkelijk is het niet. Momenteel liggen er zo’n zes scenario’s op tafel. Welke ze zullen gebruiken, zal afhangen van de regels van de overheid. Oud-voorzitter Bart De Vos zet samen met de werkgroepen alles alvast even op een rijtje voor ons.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld