Slachtoffer Xhuljeta Lala (33).
Volledig scherm
PREMIUM
Slachtoffer Xhuljeta Lala (33). © Tom Vierendeels/RV

Ontsnapte psychiatrische patiënt vermoordt kamermeisje “omdat de duivel hem dat gevraagd had”

Ruisbroek“Ik heb haar vermoord. Omdat de duivel mij dat gevraagd had. Pak me nu maar mee, het is oké.” Met die woorden liet een hotelgast van het Best Western-hotel in Ruisbroek zich gisterochtend gewillig in de boeien slaan, minuten nadat hij kamermeisje Xhuljeta (33) met een brandblusser het hoofd had ingeslagen. Hij was poedelnaakt en volgens de politie “heel erg verward”.

17 reacties

 • Jos Clysters

  1 jaar geleden
  Kan mij iemand uitleggen wat het verschil is met de moord op de man in Beveren? Het resultaat is hetzelfde: beide jonge mensen zijn vermoord.
 • Lou Bakker

  1 jaar geleden
  Dat is wat geloof kan doen. Verschrikkelijk voor de familie. Misschien wel een jonge moeder of vrouw/vriendin. Dit had toch echt niet gemoeten. Ontsnappen en rustig de hort op ? Werd zijn ontsnapping niet gemeld ? Geen prioriteit ? Was zijn reis essentieel misschien ? Zo makkelijk de grens over. Ik vind dit heel erg !
 • Gert Van Bunderen

  1 jaar geleden
  Iedereen met gezond verstand weet wat er met zo'n man moet gebeuren maar helaas zijn er nog steeds dwalenden die niet doen wat moet gebeuren en zo iedereen in gevaar brengen.
 • alfred cool

  1 jaar geleden
  Iemand die duizend kilometer met een auto rijd en een kamer kan reserveren . Beschouw ik als iemand die goed bij zijn verstand is . Weeral is een jonge mooie vrouw het slachtoffer geworden van geweld dat zoals altijd herdacht zal worden met kaarsjes bloemen en beertjes op de plaats van de misdaad te leggen in plaats van eens zware straffen op te leggen zodoende dat de daders afgeschrikt worden. Rust zacht jonge dame en veel sterkte aan de familie en vrienden van het slachtoffer !
 • Bart Dekort

  1 jaar geleden
  Dat noemt men collateral dammage, want ons sociaal bestel maakt, ondanks dat men hoopt dat het niet gebeurt, mogelijk. Virologen zouden zeggen, de kans dat een gek uw kop inslaat is veel groter dan dat ge trombose bekomt van het Astra zeneca vaccin.