De leden van Onoffstage staan te springen om hun eigen musical ‘Alice, wie is toch die Alice?!’ op te voeren in de Merselborre in Vlezenbeek.
Volledig scherm
De leden van Onoffstage staan te springen om hun eigen musical ‘Alice, wie is toch die Alice?!’ op te voeren in de Merselborre in Vlezenbeek. © rv

Onoffstage brengt dit weekend eindelijk nieuwe musical in de Merselborre

  1. Dertien fotografen stellen hun mooiste werk tentoon tijdens Focus 2021 in Colomakasteel
    Sint-Pieters-Leeuw/Anderlecht

    Dertien fotografen stellen hun mooiste werk tentoon tijdens Focus 2021 in Colomakas­teel

    Dertien fotografen stellen de komende dagen hun mooiste werk tentoon in het Colomakasteel in Sint-Pieters-Leeuw tijdens de tentoonstelling ‘Focus 2021’. Het zijn allemaal gepassioneerde mensen die de cursus fotografie volgde op de campus Coovi van CVO Brussel in Anderlecht. Daniel Van Rysselberghe, Els Strijckmans, Guido Van den Troost, Jos Sammels, Lea Winkeler, Marie-France Van Loock, Nicole Vandevelde, Nina Balk, Patrick Dedoncker, Paul Mariën, Richard D’hondt, Ronny Harnie en Tanja Van Sterthem tonen beelden met uiteenlopende thema’s en vanuit verschillende interesses. Daardoor belooft het een boeiende expo te worden met foto’s vanuit verschillende invalshoeken. Vanaf zondag 17 oktober is iedereen welkom elke dag tot en met 24 oktober en dat van 14 uur tot 20 uur. De toegang is gratis.