De leden van Onoffstage staan te springen om hun eigen musical ‘Alice, wie is toch die Alice?!’ op te voeren in de Merselborre in Vlezenbeek.
Volledig scherm
De leden van Onoffstage staan te springen om hun eigen musical ‘Alice, wie is toch die Alice?!’ op te voeren in de Merselborre in Vlezenbeek. © rv

Onoffstage brengt dit weekend eindelijk nieuwe musical in de Merselborre

 1. Soepjuffers organiseren opnieuw ruil- en weggeefbeurs
  Halle

  Soepjuf­fers organise­ren opnieuw ruil- en weggeef­beurs

  De Soepjuffers organiseren opnieuw een ruil- en weggeefbeurs. Die vindt op zaterdag 26 november zoals elk jaar plaats in de Oude Post in Halle. De ruilbeurs is al aan zijn elfde editie toe en is ondertussen een vaste waarde tijdens November Wereldmaand, de solidaire maand van de stad Halle. Tijdens de ruilbeurs kunnen mensen spullen en kleding die ze niet meer nodig hebben, ruilen. Er is ook een bar met hapjes, een speelhoek voor kinderen en een Marokkaanse theehoek. Bezoekers kunnen ook workshops volgen. Samen met de mensen van Open Armen werd een gevarieerd programma samengesteld. Je kan papieren bloemen of een origami bladwijzer maken, stenen decoreren met servetten, deelnemen aan een zangcirkel of je nagels laten verzorgen en lakken. De beurs vindt plaats van 11 uur tot 16 uur. Meer info op deze link.
 1. Vijf herrieschoppers komen goed weg voor rechtbank: “Redelijke termijn overschreden”
  Opwijk/Lennik

  Vijf herrie­schop­pers komen goed weg voor rechtbank: “Redelijke termijn overschre­den”

  Vijf mannen uit Opwijk, Dendermonde en Lennik die de voorbije jaren betrokken waren bij verschillende gewelddadige incidenten, zijn veroordeeld tot werkstraffen van 75 en 100 uur, en gevangenisstraffen van 15 maanden en twee jaar. Het vijftal sloeg onder meer een voormalige vriend van hen meermaals in elkaar, en was betrokken bij verschillende vechtpartijen op een fuif van een jeugdbeweging in Opwijk, in februari 2019.