Illustratiebeeld. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het parkeerterrein in Ruisbroek.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het parkeerterrein in Ruisbroek. © Tom Vierendeels

Ongeval met spookrijder op R0 in Ruisbroek

RuisbroekVerschillende personen zijn zaterdagnacht gewond geraakt bij een ongeval op Brusselse ring. Aan de oorzaak lag een spookrijder. Er vielen gelukkig geen dodelijke slachtoffers te betreuren.

0 reacties

 1. Nieuwe wandellus ‘Groen Hoefijzer’ betrekt inwoners bij de toekomst van vallei rond de Molenbeek
  Lennik

  Nieuwe wandellus ‘Groen Hoefijzer’ betrekt inwoners bij de toekomst van vallei rond de Molenbeek

  De gemeente Lennik wil inzetten op meer natuur voor alle inwoners. Met het project ‘Groen Hoefijzer’ werkt de gemeente richting een lus van toegankelijk groen in de valleien rondom Lennik. Als eerste halte gaat het om een nieuw terrein recreatief groen ter hoogte van de Slagvijver. Via een participatief project wordt opgeroepen om deze zomer de wandelschoenen aan te trekken, op pad te gaan en alle ideeën voor de inrichting van het nieuw toegankelijk groen te bezorgen.
 2. Christoff trakteert Zonnestraal op ijsjes en mocktails terwijl Jens (24) zijn vrienden mag bedienen
  Roosdaal/Lennik

  Christoff trakteert Zonne­straal op ijsjes en mocktails terwijl Jens (24) zijn vrienden mag bedienen

  De cliënten van Zonnestraal uit Lennik, een voorziening voor mensen met een beperking, mochten deze week op bezoek in de Roosdaalse zomerbar Salida van zanger Christoff. De schlagerkoning opende de bar twee uurtjes exclusief voor honderd gasten van de voorziening en trakteerde hen op drank en ijs. Een speciale ervaring voor zijn fans van het eerste uur, want Christoff zijn carrière ging min of meer van start bij Zonnestraal. Nog specialer was het voor Jens (24) die als ober mocht meedraaien.