Op 11 april legde de politie een illegale raveparty stil in een oude loods langs het Kanaal Brussel-Charleroi op de grens van Drogenbos en Ruisbroek.
Volledig scherm
Op 11 april legde de politie een illegale raveparty stil in een oude loods langs het Kanaal Brussel-Charleroi op de grens van Drogenbos en Ruisbroek. © Bart Kerckhoven

N-VA vraagt bijstand van federale agenten voor illegale raves in kanaalzone van de Zennevallei: “Locatie is een blinde vlek”

ZennevalleiDe grote illegale raves in onder meer Drogenbos en Ruisbroek hebben geleid tot een vraag in de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Kamerlid Sigrid Goethals (N-VA) vroeg Annelies Verlinden (CD&V), minister van Binnenlandse Zaken, om de lokale politiezones in de kanaalzone van de Zennevallei te ondersteunen met federale agenten. Volgende week staat een overleg gepland om de situatie in kaart te brengen.

0 reacties

 1. #REDCHALLENGE. Van dansende Chiroleden en polonaise tot zwemmende Duiveltjes: Halle kleurt zwart-geel-rood na uitdaging Eden Hazard
  Play
  Halle

  #REDCHAL­LEN­GE. Van dansende Chiroleden en polonaise tot zwemmende Duiveltjes: Halle kleurt zwart-geel-rood na uitdaging Eden Hazard

  Halle kleurde zondag zwart-geel-rood voor de #REDCHALLENGE van VTM Nieuws en HLN.be. Niemand minder dan Eden Hazard daagde de inwoners uit om alles uit de kast te halen om het Belgisch voetbalelftal aan te moedigen. Aan het enthousiasme van de Hallenaren te zien, worden onze Duivels alvast Europees kampioen. Vlaggen wapperden in de straten, op café, en thuis. De Hallenaren staan als één team achter Romelu Lukaku en co.
 2. Cédric (39) opent UnityGym in Groot-Bijgaarden: “Een gezellige, familiale sfeer waar iedereen zich thuis voelt”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Cédric (39) opent UnityGym in Groot-Bijgaarden: “Een gezellige, familiale sfeer waar iedereen zich thuis voelt”

  Het voormalige pand van Lifestyle Fitness werd de afgelopen maanden volledig omgevormd tot een gloednieuwe fitnesszaak. Boven de Suzuki garage langs de Noordkustlaan in Groot-Bijgaarden opende begin juni UnityGym, een droom die voor Cédric Lavallé (39) uit Ternat eindelijk uitkwam. “Zowel man, vrouw, beginneling als ervaren sporter: iedereen is welkom bij ons.”