Op 11 april legde de politie een illegale raveparty stil in een oude loods langs het Kanaal Brussel-Charleroi op de grens van Drogenbos en Ruisbroek.
Volledig scherm
Op 11 april legde de politie een illegale raveparty stil in een oude loods langs het Kanaal Brussel-Charleroi op de grens van Drogenbos en Ruisbroek. © Bart Kerckhoven

N-VA vraagt bijstand van federale agenten voor illegale raves in kanaalzone van de Zennevallei: “Locatie is een blinde vlek”

ZennevalleiDe grote illegale raves in onder meer Drogenbos en Ruisbroek hebben geleid tot een vraag in de Kamer van Volksvertegenwoordigers. Kamerlid Sigrid Goethals (N-VA) vroeg Annelies Verlinden (CD&V), minister van Binnenlandse Zaken, om de lokale politiezones in de kanaalzone van de Zennevallei te ondersteunen met federale agenten. Volgende week staat een overleg gepland om de situatie in kaart te brengen.

0 reacties

  1. VIDEO. Bol.com laat pakje aan voordeur achter... maar vuilnismannen zien het aan als oud papier: “Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn”
    Play
    Halle

    VIDEO. Bol.com laat pakje aan voordeur achter... maar vuilnisman­nen zien het aan als oud papier: “Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn”

    We hebben met z'n allen ongetwijfeld al massa’s pakjes laten leveren door Bol.com. Ben je niet thuis? Dan laten ze het meestal op een veilige plek achter of mag je er nadien om bij het postkantoor. Maar in sommige gevallen laten ze het pakje gewoon voor de deur achter. Dan heb je pech wanneer het gestolen wordt... Wat is er erger dan dat? Wat dacht je hiervan: je pakje wordt opgehaald door de vuilnismannen die papier komen rondhalen.