Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Man opnieuw door het lint tegen vrouw

Sint-Pieters-LeeuwEen veertiger uit Sint-Pieters-Leeuw riskeert 1 jaar cel, waarvan een deel met uitstel, voor partnergeweld.

 1. Ring TV-nieuwsanker en verzekeraar lopen marathon voor revalidatieziekenhuis: “Steun ons en help de kinderen van Inkendaal mee aan nieuwe speelplaats”
  Beersel

  Ring TV-nieuwsan­ker en verzeke­raar lopen marathon voor revalida­tie­zie­ken­huis: “Steun ons en help de kinderen van Inkendaal mee aan nieuwe speel­plaats”

  Ring TV-gezicht Kris Vander Gracht (44) en verzekeraar Sven Van Wonthergem (39) uit Beersel lopen zondag de marathon van Amsterdam voor het goede doel. Ze zamelen geld in voor de nieuwe speelplaats van de kinderen in revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek. “We zijn allebei vader en dan ligt zo’n project je natuurlijk nauw aan het hart.”
 2. Binnen een maand uitspraak over teleurstellende WK-camping Devillage
  Brussel

  Binnen een maand uitspraak over teleurstel­len­de WK-cam­ping Devillage

  De Nederlandstalige rechtbank van eerste aanleg Brussel velt over een maand haar vonnis over camping Devillage in Brazilië, waar Belgische supporters tijdens het WK voetbal 2014 logeerden. Test Aankoop vordert in naam van 206 fans van de Rode Duivels een schadevergoeding omdat de omstandigheden op de camping ondermaats zouden geweest zijn. In een eerder strafrechtelijk proces sprak het Brusselse hof van beroep de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) en Sun Reizen vrij.