De organisatoren van Kar.Tjee tijdens de opbouw van de zomerbar Colomabar in Sint-Pieters-Leeuw.
Volledig scherm
De organisatoren van Kar.Tjee tijdens de opbouw van de zomerbar Colomabar in Sint-Pieters-Leeuw. © Bart Kerckhoven

Kar.Tjee opent zomerbar op Colomadomein nadat corona opnieuw streep trok door festival: “Niets doen zagen we helemaal niet zitten”

 1. Onoffstage brengt dit weekend eindelijk nieuwe musical in de Merselborre
  Vlezenbeek

  Onoffstage brengt dit weekend eindelijk nieuwe musical in de Merselbor­re

  De kinderen van de organisatie Onoffstage moesten liefst twee jaar wachten voor ze hun nieuwste productie konden brengen voor een groot publiek. Net als elders was corona spelbreker. Maar nu staan de leden te springen om hun eigen musical ‘Alice, wie is toch die Alice?!’ op te voeren. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 2 en zondag 3 oktober in de theaterzaal van de Merselborre in Vlezenbeek. Het is een familievoorstelling voor alle leeftijden. Op zaterdag wordt de musical opgevoerd om 15.30 uur en 19.30 uur en op zondag om 11 uur en om 15.30 uur. Kaarten kosten 12 euro en wie jonger is dan 12 jaar kan kijken voor 8 euro. Tickets kunnen besteld worden via www.onoffstagevzw.com.
 2. Ben jij de grootste veldritkenner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Cross

  Ben jij de grootste veldritken­ner? Speel mee met de Gouden Cross en maak kans op 5.000 euro

  Op 2 oktober, gaat de Gouden Cross opnieuw van start. Na een jaar vol afgelastingen - door het alom gekende virus - moet het opnieuw een episch veldritseizoen worden. Welke renners zullen volgens jou goed scoren dit seizoen? Stel virtueel je droomploeg samen en maak kans op mooie prijzen, zoals 5.000 euro cash. We leggen uit hoe je een ploegje kan maken en hoe je punten scoort.