De fanfare wordt na al die tijd een muziekvereniging.
Volledig scherm
De fanfare wordt na al die tijd een muziekvereniging. © Geert De Rycke

K.F. De Ware Eendracht verandert na 150 jaar van naam

VlezenbeekDit jaar viert De Ware Eendracht uit Vlezenbeek haar 150-jarig bestaan. Na al die jaren zal de Koninklijke Fanfare ook van naam veranderen. Al hoef je niet meteen te vrezen dat er een stuk traditie volledig wordt weggevaagd. De fanfare gaat voortaan als muziekvereniging door het leven.

 1. RESTOTIP: Natuurelles: Glutenvrij, ecologisch en uiterst gezond: “Mijn klanten komen van heinde en verre voor onze eerlijke en gezonde keuken”
  PREMIUM
  tervuren

  RESTOTIP: Natuurel­les: Glutenvrij, ecologisch en uiterst gezond: “Mijn klanten komen van heinde en verre voor onze eerlijke en gezonde keuken”

  Elke week gaan wij op zoek naar nieuwe plekjes of nieuwe concepten waar je lekker kan eten of drinken. Van take away diensten tot brunch, nieuwe restaurants en originele concepten. We zetten ze graag voor jullie in de kijker. Deze keer gaan we voor hip, gezond en zeer lekker eten om af te halen bij Natuurelles in Tervuren. Vind hier meer leuke tips uit jouw buurt.
 2. Buren reageren op gewelddadig overlijden in Sint-Pieters-Leeuw: “We hoorden discussies en geklop op tafels of muren”
  Play
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw

  Buren reageren op geweldda­dig overlijden in Sint-Pie­ters-Leeuw: “We hoorden discussies en geklop op tafels of muren”

  Er hangt nog een waas van mysterie rond de moord die dinsdagochtend gepleegd werd in een appartement langs de Joseph Depauwstraat. Een 27-jarige Brusselaar werd er met een mes om het leven gebracht door G.H. (27), bewoner van de flat. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. “Mijn dochtertje is zelfs wakker geworden van het kabaal”, zegt een buurvrouw.