De oversteekplaats, middenin de wegenwerken, staat aangeduid met een verkeersbord.
Volledig scherm
PREMIUM
De oversteekplaats, middenin de wegenwerken, staat aangeduid met een verkeersbord. © Tom Vierendeels

Jongetje (12) kritiek na aanrijding op zebrapad: “Door die wegenwerken is het hier levensgevaarlijk voor voetgangers”

Sint-Pieters-Leeuw/LonderzeelEen 12-jarig jongetje verkeerde woensdagochtend in levensgevaar nadat hij op de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw werd aangereden door een bestelwagen. Daar zijn momenteel wegenwerken aan de gang. De tiener stak samen met een vriendje de steenweg over. De bestuurder reed niet te snel en reed niet onder invloed. Het levensgevaar was in de loop van de namiddag gelukkig geweken.

3 reacties

 • Lila Leyers

  1 maand geleden
  De vraag of een bestuurder alcohol en drugs in zijn bloed heeft, is om 8u 's ochtends weinig relevant volgens mij. GSM-gebruik is een veel groter probleem tegenwoordig.
 • Lisette Willems

  1 maand geleden
  Het is en blijft een gedeelde verantwoordelijkheid. Oogcontact maken, zeker zijn dat iemand stopt is het belangrijkste. Hoeveel doden vallen er niet die voorrang hadden? Ik hoop dat de jongen volledig herstelt en wens de ouders veel moed en sterkte!
 • Anneke Brusselmans

  1 maand geleden
  Sterkte aan de familie en hopelijk komt alles goed met het jongetje .
 1. Was grote cyberaanval op de gemeentelijke diensten te voorkomen? Volgens gemeenteraadslid Bob Savenberg wel: “Simpele update was genoeg”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Was grote cyberaan­val op de gemeente­lij­ke diensten te voorkomen? Volgens gemeente­raads­lid Bob Savenberg wel: “Simpele update was genoeg”

  De grote cyberaanval op de gemeentelijke diensten van Dilbeek afgelopen najaar kon volgens Open VLD raadslid Bob Savenberg vermeden worden. De hele operatie heeft de gemeente zo’n 20.000 euro gekost. “Een kost die er niet zou zijn geweest als er een simpele update had plaatsgevonden”, stelde Savenberg op de gemeenteraad. Want de firma die instond voor de serverbeveiliging, waarschuwde de gemeente al maanden voor een lek.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo