Familie en vrienden van Jeldert De Peyper organiseren op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei voor de vijfde keer de Jelle Cup 5-5.
Volledig scherm
Familie en vrienden van Jeldert De Peyper organiseren op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei voor de vijfde keer de Jelle Cup 5-5. © rv

Jeldert De Peyper wordt opnieuw herdacht met feestje en tornooi ‘Jelle Cup 5-5’

Familie en vrienden van Jeldert De Peyper organiseren op vrijdag 10 en zaterdag 11 mei voor de vijfde keer de Jelle Cup 5-5. De twintiger overleed op 5 mei 2014 na een verkeersongeval in Halle. Om hem te herdenken wordt sindsdien een voetbaltornooi georganiseerd voor het goede doel en dat evenement is nu uitgegroeid tot een tweedaagse. 

0 reacties

 1. Steeds meer slachtoffers van ‘stille doder’: op drie jaar tijd drie keer meer CO-vergiftigingen
  PREMIUM
  Brussels Gewest

  Steeds meer slachtof­fers van ‘stille doder’: op drie jaar tijd drie keer meer CO-vergifti­gin­gen

  Voor het derde jaar op rij is het aantal slachtoffers van een CO-vergiftiging in Brussel gestegen. 163 mensen hadden vorig jaar medische hulp nodig, drie keer meer dan in 2017. Het probleem treft vooral arme mensen: zij wonen vaak in gedateerde woningen met een gevaarlijke installatie. “Soms stoken mensen vuurtjes in huis om toch maar te kunnen verwarmen.”
 2. Restaurant Dolce e Salato moest dag voor heropening volledig terrasplan omgooien: “De kosten lopen op tot 3.000 euro”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw

  Restaurant Dolce e Salato moest dag voor heropening volledig terrasplan omgooien: “De kosten lopen op tot 3.000 euro”

  De uitbater van het Italiaans restaurant Dolce e Salato in Sint-Pieters-Leeuw zit in zak en as. Slechts een dag voor de heropening van de horeca moest hij vernemen dat hij zijn terras helemaal mocht herinrichten. Enkele van zijn tafels zouden volgens een controle te veel van het openbaar domein innemen, en dat is niet volgens de regels. “Er is nochtans voldoende plaats”, reageert de verbijsterde uitbater Giuseppe Palamara (28).
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser