De bestuurder van een Porsche reed in op het terras van café 't Leeuwke.
Volledig scherm
De bestuurder van een Porsche reed in op het terras van café 't Leeuwke. © rv

Hebben onze Duivels hier levens gered? Porsche rijdt terras van café ‘t Leeuwke aan gort, maar iedereen zit gelukkig binnen om... EK te kijken

Sint-Pieters-LeeuwEen bestuurder van een Porsche is zaterdagavond ingereden op het terras van café ’t Leeuwke in Sint-Pieters-Leeuw. Als bij wonder vielen daarbij geen gewonden, want iedereen zat binnen naar de EK-match van de Rode Duivels tegen Rusland te kijken.

 1. Supporters en familie keken naar tijdrit Remco Evenepoel in Schepdaal: “Als je ziet van waar hij komt, mogen we fier zijn”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Supporters en familie keken naar tijdrit Remco Evenepoel in Schepdaal: “Als je ziet van waar hij komt, mogen we fier zijn”

  Supporterscafé In De Rustberg in Schepdaal zette speciaal voor de Olympische Spelen een waar supportersdorp op poten om hun wielerheld Remco Evenepoel te steunen. Tientallen mensen kwamen dinsdagochtend dan ook samen om te supporteren tijdens zijn olympische tijdrit. Ook zijn vader, moeder en vriendin waren van de partij. Ondanks zijn negende plaats, overheerst fierheid.
 2. Kinesist van Nina en co zet punt achter carrière bij Gymfed: “Ik wil meer tijd maken voor mijn gezin”
  PREMIUM
  Halle/Sint-Pieters-Leeuw

  Kinesist van Nina en co zet punt achter carrière bij Gymfed: “Ik wil meer tijd maken voor mijn gezin”

  Kinesist Wouter Taurin (36) uit Buizingen beleefde de rush op het goud van Nina Derwael in Tokyo op de eerste rij. De Olympische Spelen zijn voor hem het eindpunt van een jarenlange carrière bij de Gymastiekfederatie want Wouter legt zich voortaan volledig toe op zijn praktijk. “Maar eerst neem ik even vakantie want het zijn intense maanden geweest”, blikt Wouter terug op het avontuur.