Het kruispunt met de Georges Wittouckstraat in Sint-Pieters-Leeuw is een van de twee zwarte punten die opnieuw ingericht worden. Vorig jaar werd het huis op de hoek nog gesloopt (foto).
Volledig scherm
Het kruispunt met de Georges Wittouckstraat in Sint-Pieters-Leeuw is een van de twee zwarte punten die opnieuw ingericht worden. Vorig jaar werd het huis op de hoek nog gesloopt (foto). © Mozkito

Half jaar vertraging voor herinrichting zwarte kruispunten N6 omdat Vlaams Gewest moet wachten op werken Eandis

Het Vlaams Gewest hoopte halverwege 2019 de ‘zwarte kruispunten’ van de Georges Wittouckstraat en de Olmenlaan met de Bergensesteenweg veiliger te maken, maar omdat Eandis pas in juni aan de slag kan, schuift de heraanleg ook op naar het najaar.

0 reacties

 1. Marktkramer verkoopt tien nagemaakte Gucci-slippers en 167 valse Pokémonkaarten, 16.000 euro boete met uitstel: “Omdat het de eerste keer is”
  Blankenberge/Anderlecht

  Marktkra­mer verkoopt tien nagemaakte Guc­ci-slip­pers en 167 valse Pokémon­kaar­ten, 16.000 euro boete met uitstel: “Omdat het de eerste keer is”

  Een marktkramer die twee zomers geleden in Blankenberge op een avondmarkt stond, is veroordeeld tot 16.000 euro boete wegens de verkoop van namaak. Een ploeg van de Cel Namaak van de FOD Economie voerde er in juli 2019 controles uit en stootte op tien valse Gucci-slippers en 167 nagemaakte Pokémonkaarten. “Maar omdat het de eerste keer is, wordt uitstel verleend”, aldus de strafrechter.
 2. Tankstations langs Brusselse ring blijken hotspot voor samenscholende jongeren: “Dat zijn de nieuwe cafés”
  PREMIUM
  Ruisbroek
  1

  Tankstati­ons langs Brusselse ring blijken hotspot voor samenscho­len­de jongeren: “Dat zijn de nieuwe cafés”

  Nachtelijke bezoekers van de parkeerterreinen langs de Brusselse ring in Ruisbroek is het ongetwijfeld al opgevallen. De federale wegpolitie houdt er, met bijstand van de lokale politie, zowat elke nacht controles. Aanleiding zijn samenscholingen, van zij die in niemandsland proberen te ontsnappen aan de coronaregels. “Ze drinken er alcohol en mondmaskers zijn niet te bespeuren”, stelt de politie.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen