Schepen van Cultuur Jan Desmeth (N-VA), schepen van Gebouwen Gunther Coppens (N-VA) en schepen van Openbare Werken Bart Keymolen (N-VA) op het Gemeenteplein in Vlezenbeek.
Volledig scherm
Schepen van Cultuur Jan Desmeth (N-VA), schepen van Gebouwen Gunther Coppens (N-VA) en schepen van Openbare Werken Bart Keymolen (N-VA) op het Gemeenteplein in Vlezenbeek. © rv

Gemeenteplein Vlezenbeek heringericht in 2021: cultuurcafé aan Merselborre krijgt facelift

Sint-Pieters-LeeuwHet gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw plant een heraanleg van het Gemeenteplein in deelgemeente Vlezenbeek. Ook het café aan cultureel centrum De Merselborre wordt bij het project betrokken.

 1. Wijkwerking Sint-Wivinadreef behoudt bezwaar tegen plannen Don Bosco school in Groot-Bijgaarden: “We hopen na 3 jaar op een constructief overleg”
  Dilbeek

  Wijkwer­king Sint-Wivi­nadreef behoudt bezwaar tegen plannen Don Bosco school in Groot-Bijgaarden: “We hopen na 3 jaar op een construc­tief overleg”

  De wijkwerking Sint-Wivinadreef behoudt haar bezwaar tegen de plannen van een Don Bosco school in Groot-Bijgaarden (Dilbeek). De Raad voor Vergunningsbetwistingen vernietigde in mei 2020 nog de omgevingsvergunning voor de bouw van deze school voor 770 leerlingen in de Hendrik Placestraat. “Indien de plannen in hun huidige vorm blijven bestaan, zullen wij ons blijven verzetten”, klinkt het bij de wijkwerking.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken