Geoffrey Mujangi Bia in actie voor Sporting Lokeren.
Volledig scherm
Geoffrey Mujangi Bia in actie voor Sporting Lokeren. © BELGA

Ex-Rode Duivel Mujangi Bia onder elektronisch toezicht geplaatst nadat cannabisplantage werd ontdekt in zijn woonst

voetbalEx-Rode Duivel Geoffrey Mujangi Bia (31) is door de Brusselse raadkamer onder elektronisch toezicht geplaatst. Dat melden zijn advocaten, meesters Sven Mary en Yannick de Vlaeminck. Mujangi Bia werd vorige week woensdag door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst nadatnadat in zijn woonst in Asse een cannabisplantage was aangetroffen. De voetballer ontkent elke betrokkenheid.

1 reactie

 • Roland Peeters

  1 jaar geleden
  Waarom altijd die verschillen in strafmaat,hoe bekender hoe lager blijkt het.
 1. Organisatoren maken zich klaar voor Jos Open Air: “Wat begon met een camionette als podium is aan het uitgroeien tot een minifestival”
  Dilbeek

  Organisato­ren maken zich klaar voor Jos Open Air: “Wat begon met een camionette als podium is aan het uitgroeien tot een minifesti­val”

  JK JOS (Jeugd Ontmoeting Schepdaal) organiseert voor het derde jaar op rij Jos Open Air, een klein coronafeestje dat intussen aan het uitgroeien is tot een waar festival. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september zetten de organisatoren parking Caerenberg opnieuw op z’n kop met tal van optredens en DJ-sets. “Onze droom? Uitgroeien tot een vast begrip in de ruime regio”, klinkt het.