De eerste footlunch van het seizoen op Leeuw Brucom werd een groot succes.
Volledig scherm
De eerste footlunch van het seizoen op Leeuw Brucom werd een groot succes. © rv

Eerste footlunch van het seizoen op Leeuw Brucom werd meteen een groot succes

Sint-Pieters-LeeuwGroot feest op Leeuw Brucom want daar werd de eerste footlunch van het seizoen georganiseerd. Het was de eerste footlunch sinds de start van de coronacrisis.

 1. Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwinkels van Brussel, de Ring en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwin­kels van Brussel, de Ring en het Pajotten­land

  Als Sinterklaas weer in Spanje is, begint het bij heel wat mensen te kriebelen om de kerstsfeer in huis te halen. Wie weet staat bij jou de kerstboom ook al. Niet onlogisch, want Kerstmis nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om het aanbod van de winkels in Brussel, de Ring en het Pajottenland al eens onder de loep te nemen. Veel handelaars zijn echte specialisten geworden en leggen zich toe op allerlei kerstdecoratie. Wij gingen op zoek naar de leukste kerstshops van de regio.
 1. Zelfs Sinterklaas ontsnapt niet aan PCR-test: in het spoor van de goedheiligman tijdens zijn intrede in Halle
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Zelfs Sinter­klaas ontsnapt niet aan PCR-test: in het spoor van de goedheilig­man tijdens zijn intrede in Halle

  Sinterklaas maakte zaterdag zijn intrede in Halle. Het evenement vond, een dag na het Overlegcomité, onder strenge veiligheidsmaatregelen plaats. Zo moest de sint een PCR-test ondergaan en konden de kinderen dit keer niet op schoot bij de goedheiligman. De pieten zorgden ervoor dat iedereen op een veilige afstand bleef. Wij haalden ons Covid Safe Ticket boven en pikten in op het Oudstrijdersplein.