Tom Vierendeels
Volledig scherm
© Tom Vierendeels

Dove dementerende man (87) schiet echtgenote (85) neer en berooft zichzelf van het leven

Sint-Pieters-LeeuwIn Sint-Pieters-Leeuw heeft donderdagavond een dove en dementerende man zijn vrouw neergeschoten om zich vervolgens van het leven te beroven. Zijn echtgenote kon zich na het schietincident in veiligheid brengen, maar de schutter verschanste zich in zijn woning. De speciale eenheden van de federale politie vielen het huis binnen maar troffen er het levenloze lichaam van de man aan.

1 reactie

 • Heidie Kennis

  6 maanden geleden
  mijn grootvader was ook doof en blind.Hij is stilletjes heengegaan in eenzaamheid, ook deze man zag het niet meer.. deze tijden zijn voor veel mensen letterlijk een hel .Veel sterkte aan de nabestaanden en de slachtoffers.
 1. Van Vijverfestival in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen
  PREMIUM
  Vlaams-Brabant

  Van Vijverfes­ti­val in Dilbeek tot Het Groot Verlof in Leuven: op deze Vlaams-Brabantse en Brusselse festivals kan jij deze zomer knallen

  Geen tickets kunnen bemachtigen voor Rock Werchter? Vind je Paradise City in Perk net iets té groot? Zet dan deze kleine lokale festivals in Vlaams-Brabant in je agenda! Van oerdegelijke Belgische bands op Rock Ternat in het Pajottenland tot familiefestival Lolands in Scherpenheuvel-Zichem. Ontdek op welke festivals jij deze zomer kunt feesten.