Illustratiebeel.
Volledig scherm
Illustratiebeel. © BELGA

Defecte vrachtwagen op Binnenring ter hoogte van Ruisbroek: rechterrijstrook versperd

 1. LEVENSVERHAAL. Emile ‘pappy’ Van Bellinghen (70) van het legendarische Salons The Lord overleden: BV’s, standing en klasse beheersten zijn leven
  PREMIUM
  Dilbeek

  LEVENSVER­HAAL. Emile ‘pappy’ Van Bellinghen (70) van het legendari­sche Salons The Lord overleden: BV’s, standing en klasse beheersten zijn leven

  In het ziekenhuis is afgelopen week Emile Van Bellinghen op zeventigjarige leeftijd overleden. De man was al langer op de sukkel met zijn gezondheid en werd in zijn appartement in Sint-Jans-Molenbeek dagelijks bijgestaan door zijn echtgenoot Walter Bortel (75). In The Lord in Schepdaal ontvingen ze samen de groten der aarde, van koningin Mathilde en Demis Roussos tot Jean-Claude Van Damme en Fats Domino. “Het vuurwerkje aan een fles champagne hebben wij geïntroduceerd”, zei hij ons enkele weken terug nog.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 3. Cursus Nederlands voor anderstalige ouders van schoolkinderen
  Beersel

  Cursus Nederlands voor anderstali­ge ouders van schoolkin­de­ren

  Anderstalige ouders van kinderen die school lopen op basisschool Blokbos in Lot kunnen een cursus Nederlands volgen die aangeboden wordt door het gemeentebestuur. “Door die lessenreeks aan te bieden geven we hen de kans om hun Nederlands te versterken en hun betrokkenheid tot de school te vergroten”, laat het gemeentebestuur weten. Beersel doet hiervoor een beroep op LIGO, het Centrum voor Basiseducatie dat het meest expertise heeft met deze doelgroep. De cursus gaat door van 13 februari tot 26 juni Door de financiële tussenkomst van de gemeente betalen de cursisten amper 2 euro voor de cursus.