Paulette Massaer staat vijftig jaar achter de toog van café In de Kiek in Vlezenbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Paulette Massaer staat vijftig jaar achter de toog van café In de Kiek in Vlezenbeek. © Mozkito

Cafébazin Paulette (74) staat al halve eeuw ‘In de Kiek’: “Het is te plezant om nu al te stoppen”

Cafébazin Paulette Massaert (74) staat in december een halve eeuw achter de toog van haar café In de Kiek in Vlezenbeek. Paulette bedient de klanten nog steeds met evenveel plezier als vijftig jaar geleden. “Als cafébazin moet je tegen een stootje kunnen maar van mijn stamgasten heb ik nooit te klagen gehad”, vertelt ze. Binnenkort organiseren haar klanten een groot feest voor haar.

1 reactie

 • Billy Valcke

  2 jaar geleden
  Proficiat!
 1. Onweer treft vooral Ternat, Asse, Lennik en Gooik: “Buren sloegen meteen handen in elkaar om water en modder weg te krijgen”
  Asse/Ternat/Lennik

  Onweer treft vooral Ternat, Asse, Lennik en Gooik: “Buren sloegen meteen handen in elkaar om water en modder weg te krijgen”

  Het onweer dat vrijdagochtend over ons land trok, heeft voornamelijk in de streek van Asse en Ternat lelijk huis gehouden. Ook de omgeving van Lennik en Gooik werd getroffen. De hevige regenval zette straten en kelders blank en veroorzaakte op verschillende plaatsen ook gevaarlijke modderstromen. De brandweerzone Vlaams-Brabant West verwerkte een tweehonderdtal oproepen.