Tom Vierendeels
Volledig scherm
PREMIUM
© Tom Vierendeels

Buurt kan niet begrijpen hoe gezinsdrama zich kon voltrekken: “Joseph en Jacqueline hadden wel eens ruzie. Maar welk koppel heeft dat nooit?”

Sint-Pieters-LeeuwIn de Leon Kreperlaan in Negenmanneke wordt geschokt gereageerd op de dramatische feiten die zich donderdagavond afspeelden in de straat. Een man die aan dementie lijdt schoot er op zijn vrouw, die het incident overleefde. Zelf bracht hij een einde aan zijn leven, nog voor de speciale eenheden binnenvielen. “Hij moet plots beseft hebben wat hij had gedaan”, zucht een buurvrouw.

3 reacties

 • Inge Beckers

  1 maand geleden
  Echt erg voor die mevrouw want zij heeft het overleefd maar haar man is er nu niet meer door zelfdoding. Erg veel sterkte voor die mevrouw!
 • Annemie Vriens

  1 maand geleden
  Heel heel triest. Mijn oprechte medeleven.
 • viviane Devos

  1 maand geleden
  Zo erg maar waarom hebben de mensen wapens in huis dat kan toch niet hopelyk wordt alles goed met die mevrouw
 1. 3 miljoen euro om Nederlands te promoten in onderwijs Vlaamse Rand: “Ontnederlandsing legt grote druk op scholen in deze streek”
  Vlaamse Rand

  3 miljoen euro om Nederlands te promoten in onderwijs Vlaamse Rand: “Ontneder­land­sing legt grote druk op scholen in deze streek”

  Op meer dan dertig scholen in de Vlaamse Rand zal het Nederlands bij leerlingen én ouders de komende jaren meer gepromoot worden met allerlei projecten. Vlaams minister van Onderwijs en Vlaamse Rand Ben Weyts (N-VA) voorziet daarvoor 3 miljoen euro. De scholen zijn blij met het initiatief. “Want het aantal leerlingen dat thuis Nederlands spreekt is in sommige klassen al een minderheid geworden”, klinkt het.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.