Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Mozkito

Bergensesteenweg N6 gaat twee dagen dicht voor asfalteringswerken in Sint-Pieters-Leeuw

Sint-Pieters-LeeuwDe Bergensesteenweg wordt vanaf donderdagochtend 28 tot en met vrijdagochtend 29 oktober afgesloten in beide richtingen ter hoogte van de Georges Wittouckstraat en de Olmenlaan.

 1. Intradura en de Tuincoach organiseren workshops
  Drogenbos

  Intradura en de Tuincoach organise­ren workshops

  Wie het al voelt kriebelen om in het voorjaar aan de slag te gaan in de tuin kan in februari drie tuinworkshops volgen, georganiseerd door Intradura en de Tuincoach. Op zaterdag 11 februari gaat het over takkenrillen en vlechtwanden, Op zaterdag 18 februari kan je alles leren over hoe je een insectenhotel bouwt en op 25 februari leert iedereen creatief te zijn met snoeihout. De workshops vinden plaats in respectievelijk Huizingen, Wemmel en Drogenbos en vinden plaats van 10 uur tot 12 uur. Deelnemen is gratis maar je moet wel vooraf inschrijven. Info op deze link.
 2. Beleidsparticipatie gaat van start met eerste Forum: “Niet makkelijk om te beginnen met een model dat eigenlijk nog niet af was”
  Dilbeek

  Beleidspar­ti­ci­pa­tie gaat van start met eerste Forum: “Niet makkelijk om te beginnen met een model dat eigenlijk nog niet af was”

  Met het eerste Forum in Dilbeek is de nieuwe manier van beleidsparticipatie nu ook echt van start gegaan. Er was een mooie opkomst van gemotiveerde burgers en dat zorgde bij het gemeentebestuur voor extra motivatie om er verder mee te werken. Door de opstart van Forum werden enkele maanden geleden de Dilbeekse adviesraden afgeschaft, al was niet iedereen daar tevreden mee. “We hebben verschillende bezorgdheden”, klonk het onder meer bij de Cultuurraad.