Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Mozkito

Bergensesteenweg N6 gaat twee dagen dicht voor asfalteringswerken in Sint-Pieters-Leeuw

Sint-Pieters-LeeuwDe Bergensesteenweg wordt vanaf donderdagochtend 28 tot en met vrijdagochtend 29 oktober afgesloten in beide richtingen ter hoogte van de Georges Wittouckstraat en de Olmenlaan.

 1. Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwinkels van Brussel, de Ring en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Opwijk over Elewijt tot Tervuren: dit zijn de zeven leukste kerstwin­kels van Brussel, de Ring en het Pajotten­land

  Als Sinterklaas weer in Spanje is, begint het bij heel wat mensen te kriebelen om de kerstsfeer in huis te halen. Wie weet staat bij jou de kerstboom ook al. Niet onlogisch, want Kerstmis nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om het aanbod van de winkels in Brussel, de Ring en het Pajottenland al eens onder de loep te nemen. Veel handelaars zijn echte specialisten geworden en leggen zich toe op allerlei kerstdecoratie. Wij gingen op zoek naar de leukste kerstshops van de regio.
 2. Eerste dossier rond rellen bij coronamars pas in januari voor rechter
  Brussel

  Eerste dossier rond rellen bij coronamars pas in januari voor rechter

  De Brusselse correctionele rechtbank is donderdag nog niet begonnen aan het proces tegen een van de personen die betrokken zou geweest zijn bij de rellen die de mars tegen de coronapas op 21 november ontsierden. De behandeling van het proces is op vraag van de verdediging uitgesteld naar 13 januari. Het parket wil ook nog een verhoor laten afnemen van de agenten die door het optreden van de verdachte gewond zouden geraakt zijn, en medische attesten over hun verwondingen voorleggen.
 3. Edouard (47) bundelt unieke coronaproof feestconcepten voor thuis in boek: “Een après-ski, Saint-Tropez of Vikingavond. Alles is mogelijk”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Edouard (47) bundelt unieke corona­proof feestcon­cep­ten voor thuis in boek: “Een après-ski, Saint-Tro­pez of Viking­avond. Alles is mogelijk”

  Eventmanager Edouard Devos (aka Edvardsson The Viking in het eventwereldje) uit Dilbeek heeft voor dit eindejaar een gat in de markt gevonden. Met zijn boek ‘Life is too Exciting for boring Dinner Parties’ toont hij hoe je de -vaak ietwat saaie- familiefeesten om kan toveren tot originele en hilarische concepten. Aan de hand van muziek, kledij en decoratie legt hij je stap voor stap uit hoe je op 25 manieren jouw feest helemaal themaklaar maakt. “Van poepsjiek tot knotsgek met spullen uit de kringloopwinkel”, legt hij ons enthousiast zijn plan uit.