Luc Bohez geeft uitleg aan één van de personeelsleden van wzc Sint-Antonius over de beelden die hij maakte.
Volledig scherm
PREMIUM
Luc Bohez geeft uitleg aan één van de personeelsleden van wzc Sint-Antonius over de beelden die hij maakte. © Bart Kerckhoven

Afscheid van Luc Bohez (74) die iedereen door zijn lens de schoonheid van het Pajottenland toonde: “Dit landschap is uniek en dat wil ik elk moment van de dag vastleggen”

Sint-Pieters-LeeuwFotograaf Luc Bohez is op 74-jarige leeftijd overleden in woonzorgcentrum Sint-Antonius in Sint-Pieters-Leeuw. Hij maakte de voorbije jaren de mooiste beelden van het Pajottenland. Fotograaf was een passie. Tot dementie zijn leven overnam.

  1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
    Livios

    Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

    Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.