Een simulatie van de verbouwingen aan de pastorij in Vlezenbeek waar de KLJ-lokalen ingericht worden.
Volledig scherm
Een simulatie van de verbouwingen aan de pastorij in Vlezenbeek waar de KLJ-lokalen ingericht worden. © rv/gemeente Sint-Pieters-Leeuw

330.000 euro subsidies voor jeugdprojecten in Sint-Pieters-Leeuw

Sint-Pieters-LeeuwVlaams Minister van jeugd Benjamin Dalle kent 330.000 euro subsidies toe aan de gemeente Sint-Pieters-Leeuw voor  de bouw van nieuwe jeugdlokalen.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. BINNENKIJKER. Boetiekhotel Teddy Picker in de hippe Dansaertwijk: “Al onze kamers zijn betaalbare suites mét eigen tuintje”
  PREMIUM

  BINNENKIJ­KER. Boetiekho­tel Teddy Picker in de hippe Dansaertwijk: “Al onze kamers zijn betaalbare suites mét eigen tuintje”

  Op zoek naar een bijzondere plek om te overnachten in de hoofdstad? Probeer eens het Teddy Picker-hotel uit. Dat ligt niet in het centrum, maar in een rustige woonstraat in de Dansaertwijk, heel populair onder de Vlaamse Brusselaars. Tim Siaens belooft ruime én groene suites, waar je je een echte ‘local’ waant. “Veel gasten zeggen ons dat ze niet de behoefte hebben om naar buiten te gaan", glimlacht Tim, die ons rondleidt en de stevige plannen voor het hotel uit de doeken doet. “In ons nieuwe restaurant komt een volledige octopus op tafel.”
  Brussel
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.