Sanny Huyben in haar speciaalzaak voor K-pop, die ze samen met haar dochter geopend heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Sanny Huyben in haar speciaalzaak voor K-pop, die ze samen met haar dochter geopend heeft. © BFS

Zuid-Koreaanse boy- en girlbands krijgen ook hier voet aan de grond: superfans openen eerste K-popwinkel in Sint-Niklaas

Sint-NiklaasSanny Huyben (42) en haar dochter zijn al jaren superfans van het springerige Zuid-Koreaanse muziekgenre K-pop, en hebben nu ook hun eigen fysieke K-popwinkel geopend in de De Cauwerstraat in Sint-Niklaas. “Door de verkoop van platen en merchandising willen we de artiesten hier bekender maken”, klinkt het bij de vrouwen.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Vredefeesten maken zich op voor volwaardige editie met concerten, loopwedstrijd en nóg meer ballonnen: “Piloten staan in de rij om in Sint-Niklaas te kunnen opstijgen”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Vredefees­ten maken zich op voor volwaardi­ge editie met concerten, loopwed­strijd en nóg meer ballonnen: “Piloten staan in de rij om in Sint-Niklaas te kunnen opstijgen”

  De 75ste editie van de Vredefeesten trekt op 2, 3 en 4 september alle registers open. Blikvanger wordt opnieuw het ballonfestival op de Grote Markt, dat dit jaar nog een extra balloncompetitie organiseert vanop SVK. Ook de Ballonloop, het muziekfestival Villa Pace en de wereldmarkt zijn opnieuw van de partij.