Sebastien Smets
Volledig scherm
© Sebastien Smets

Zo VeloVeilig is Sint-Niklaas: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

 1. Elektrische step van Johan (44) terecht dankzij gouden tip: “Geld van crowdfunding gebruiken om enkele herstellingen te doen”
  Sint-Niklaas

  Elektri­sche step van Johan (44) terecht dankzij gouden tip: “Geld van crowdfun­ding gebruiken om enkele herstellin­gen te doen”

  De andersvalide Johan Muylle (44) heeft zijn elektrische step terug dankzij een gouden tip van iemand die de oproep op sociale media had gelezen. Het exclusieve voertuig werd zondag gestolen op de parking van Euroshop in Sint-Niklaas en nu teruggevonden in de omgeving van Maxi Zoo. Voor Johan is het een hele opluchting want de step is de enige manier waarmee hij zich kan verplaatsen.
 2. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.