Het AZ Nikolaas in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
Het AZ Nikolaas in Sint-Niklaas. © JVS

Woensdag geen verdere stijging: nog 66 coronapatiënten in AZ Nikolaas

WaaslandHet aantal coronapatiënten in het AZ Nikolaas is woensdag gedaald, van 71 tot 66.

 1. “’Laat Ou Gaan’, de ideale soundtrack voor deze tijden”: hiphopduo iRRi & Hugo brengt nieuwe videoclip uit
  Sint-Niklaas

  “’Laat Ou Gaan’, de ideale soundtrack voor deze tijden”: hiphopduo iRRi & Hugo brengt nieuwe videoclip uit

  Een Moulin Rouge-sfeertje voor hun nieuwe single, met weinig verhullende modellen, zelfs een slang erbij, sushi eten van een naakt lichaam en tegelijk ook cafébazen Waldo Mertens en Luc Gorrebeeck hun ‘moment de gloire’ gunnen, het zit allemaal in de nieuwste video van IRRi & Hugo. Met hun nieuwe single ‘Laat Ou gaan’ tonen ze vooral wat we vandaag heel hard missen.
 2. Gewezen marktleider steekt voor meer dan 100.000 euro aan standgelden in eigen zak: “Mijn grootste straf is dat mijn vrouw hierbij gesleurd wordt”
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Gewezen marktlei­der steekt voor meer dan 100.000 euro aan standgel­den in eigen zak: “Mijn grootste straf is dat mijn vrouw hierbij gesleurd wordt”

  Erwin B. (62), de vroegere marktleider uit Sint-Niklaas, riskeert 18 maanden gevangenisstraf. Hij stond maandag voor de Dendermondse rechtbank voor het verduisteren van standgelden van marktkramers en foorreizigers. Ruim 100.000 euro zou in zijn eigen zakken beland zijn. Ook zijn vrouw riskeert 10 maanden cel, al ontkent zij elke betrokkenheid: “Ik heb hier nooit iets van geweten... tot de dag dat hij ontslagen werd.”
 3. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing