Schepen Carl Hanssens: “Winkelbeleving gaat niet alleen over mooie winkels en bereikbare parkings, maar het is ook een kwestie van een aantrekkelijk openbaar domein.”
Volledig scherm
Schepen Carl Hanssens: “Winkelbeleving gaat niet alleen over mooie winkels en bereikbare parkings, maar het is ook een kwestie van een aantrekkelijk openbaar domein.” © JVS

“Winkelwandellus maakt kernwinkelgebied aantrekkelijker”: operatie in tiental centrumstraten kost 4,2 miljoen euro

Het Sint-Niklase winkelhart krijgt de komende jaren een grondige herinrichting. Bedoeling is om de straten rond de Stationsstraat een gelijkaardig uitzicht te geven. “Daarbij gebruiken we steeds dezelfde materialen en hetzelfde straatmeubilair, om het openbaar domein leesbaarder, aangenamer en veiliger te maken”, klinkt het bij de stad. De hele operatie voor de winkelwandellus kost 4,2 miljoen euro.

1 reactie

 • rudi berghmans

  3 jaar geleden
  amai wie gaat dat betalen , daarom was er geen vuurwerk dit jaar met de ballons
 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.