De ‘Winkel van de Sint’ in de Stationsstraat is geopend en pakt nog tot en met 6 december uit met een hele waaier aan lokale lekkernijen.
Volledig scherm
De ‘Winkel van de Sint’ in de Stationsstraat is geopend en pakt nog tot en met 6 december uit met een hele waaier aan lokale lekkernijen. © JVS

Winkel van de Sint geopend: “Ook grote kinderen verdienen lekkers”

In de Stationsstraat in Sint-Niklaas is de ‘Winkel van de Sint’ geopend, vlakbij het Huis van de Sint. Die winkel is tot 6 december elke dag open en biedt tal van lekkernijen aan van lokale middenstanders. Zij mogen zich voortaan ook ‘Hofleverancier van de Stad van de Sint’ noemen.

0 reacties

 1. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo