Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Werkmateriaal gestolen uit bestelwagens

Sint-NiklaasOp twee plaatsen in Sint-Niklaas is de voorbije dagen werkmateriaal gestolen uit een geparkeerde bestelwagen.

 1. Bewoners Kasteelstraat zijn snelheidsduivels in zone 30 beu: “Restaurant mocht geen terras plaatsen… omdat er te snel wordt gereden”
  Temse

  Bewoners Kasteel­straat zijn snelheids­dui­vels in zone 30 beu: “Restaurant mocht geen terras plaatsen… omdat er te snel wordt gereden”

  De bewoners van de Kasteelstraat in Temse maken met raamaffiches hun ongenoegen over de vele snelheidsduivels duidelijk. “Hoewel hier een zone 30 van kracht is, lijkt onze straat soms meer op een racebaan. Fietsers mogen in tegengestelde richting rijden maar dat is dan wel op gevaar van eigen leven. En ’s nachts wordt er nog harder op het gaspedaal geduwd.”
 2. “Te veel blockbusters en Amerikaanse films. Siniscoop heeft nog steeds niet gebracht wat we ervan verwachten”: cinefielen niet blij met programmatie in Sint-Niklase bioscoop
  Sint-Niklaas

  “Te veel blockbus­ters en Amerikaan­se films. Siniscoop heeft nog steeds niet gebracht wat we ervan verwachten”: cinefielen niet blij met programma­tie in Sint-Niklase bioscoop

  “Te veel blockbusters, veel te weinig Europese en onafhankelijke films. Cinefielen blijven op hun honger zitten in Siniscoop.” Kris Van der Coelden (Vooruit) roept de stad op om in dialoog te gaan met de bioscoopuitbater, met de vraag om het filmaanbod uit te breiden. Siniscoop is sinds kort in handen van de Franse cinemagroep Pathé.