De Collegestraat in Sint-Niklaas.
Volledig scherm
De Collegestraat in Sint-Niklaas. © JVS

Werken voor winkelwandellus gestart in Collegestraat

Sint-NiklaasMaandag zijn in de Collegestraat werkzaamheden van start gegaan, in een volgende fase van de aanleg van de winkelwandellus. Die duren tot eind augustus. 

 1. Lotte Claes herneemt na jaar met knappe tweede plaats in Powerman Portugal: “EK en WK zijn doelen dit seizoen”

  Lotte Claes herneemt na jaar met knappe tweede plaats in Powerman Portugal: “EK en WK zijn doelen dit seizoen”

  Na meer dan een jaar zonder enige wedstrijd heeft Belgisch duatlonkampioene Lotte Claes opnieuw van zich laten spreken. In de Powerman van Portugal kwam de 27-jarige Wase als tweede over de streep na een knappe inhaalrace. In het duatlon wil Claes zich dit seizoen toeleggen op onder meer het EK en het WK, maar ze combineert de sport ook met het wielrennen bij het Avelgemse Doltcini Corlyp Team. Daarin hoopt ze uit te kunnen blinken in enkele klimkoersen. Ook haar debuut op het BK tijdrijden staat op de planning van de verpleegkundige.
 2. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas