Inwoner Michiel Heirman, aan de bib op het Heymanplein: "Het gebouw is nog maar 45 jaar oud, er is niks op aan te merken. Waarom dan afbreken en vervangen door een duur nieuwbouwproject?"
Volledig scherm
Inwoner Michiel Heirman, aan de bib op het Heymanplein: "Het gebouw is nog maar 45 jaar oud, er is niks op aan te merken. Waarom dan afbreken en vervangen door een duur nieuwbouwproject?" © JVS

“Waarom is een nieuwe bibliotheek nodig?”: inwoner vraagt gemeenteraad om antwoorden

Sint-NiklaasVia een verzoekschrift aan de gemeenteraad wil inwoner Michiel Heirman (70) een antwoord krijgen op de vraag of de bouw van een nieuwe bibliotheek in Sint-Niklaas wel nodig is.

 1. Twee zijstraten van N16 gaan half december dicht: “Volgend jaar evaluatie om te beslissen of het definitief is”
  Temse

  Twee zijstraten van N16 gaan half december dicht: “Volgend jaar evaluatie om te beslissen of het definitief is”

  Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat volgende week de nieuwe verkeerslichten plaatsen op het heraangelegde kruispunt van de N16 met de Hoogkamerstraat. Aansluitend zullen de twee zijstraten Secretaris-Generaal Boereboomstraat en de Laagstraat afgesloten worden van de gewestweg. “Volgend jaar volgt een evaluatie om te zien of de maatregel definitief wordt”, zegt woordvoerder Jef Schoenmaekers.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.