De Salons in de Stationsstraat.
Volledig scherm
De Salons in de Stationsstraat. © JVS

“Waarom duur studiebureau nodig om toekomst Salons te bepalen?”: oppositie stelt vragen bij zoektocht nieuwe bestemming stadsgebouw

De oppositie heeft heel wat vragen bij de manier waarop het schepencollege de Salons in de Stationsstraat een nieuwe bestemming wil geven.

1 reactie

 • Jan Praet

  2 jaar geleden
  Het stadsbestuur van Sint-Niklaas lijkt wel verslaafd aan studiebureau´s. Die onnatuurlijke, dure voorliefde roep vragen op. Vooral omdat het om belastinggeld gaat.
 1. Nieuwe bestemming voor Salons: investeerders gezocht voor horeca en publiekstrekkende functies

  Nieuwe bestemming voor Salons: investeer­ders gezocht voor horeca en publieks­trek­ken­de functies

  Het gebouw en de grote tuin van de Salons in de Stationsstraat krijgen een nieuwe bestemming. Een gespecialiseerd bureau gaat deze maand in opdracht van de stad van start met de zoektocht naar kandidaat-investeerders. Bedoeling is om er horeca onder te brengen, in combinatie met andere ‘publiekstrekkende’ functies. Het is nog niet helemaal zeker of het Huis van de Sint er kan blijven.
 2. VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativiteit bestrijden met campagne #Jijhoorthierthuis9100"

  VIDEO: Jongeren Berkenboom scoren met filmpje tegen racisme: “Negativi­teit bestrijden met campagne #Jij­hoorthier­t­huis9100"

  Jongeren van Berkenboom Humaniora hebben een filmpje ingeblikt tegen racisme, voor een wedstrijd van Unia. Het werd bij de beste vijf verkozen van 119 inzendingen. Ze maken er een heuse campagne van, onder de noemer #Jijhoorthierthuis9100, waarvoor ze inspiratie haalden bij het tv-programma ‘Make Belgium Great Again’. “In heel Sint-Niklaas willen we onze boodschap tégen negativiteit uitdragen.”