Links: De werkzaamheden voor het nieuwe VTS-schoolgebouw langs de Singel zijn al een eind opgeschoten. Rechts: zo moet het nieuwe complex er tegen 1 september van 2024 uit gaan zien
Volledig scherm
PREMIUM
Links: De werkzaamheden voor het nieuwe VTS-schoolgebouw langs de Singel zijn al een eind opgeschoten. Rechts: zo moet het nieuwe complex er tegen 1 september van 2024 uit gaan zien © rv

VTS-scholen ontvouwen plannen voor gloednieuw schoolgebouw: “Extra verdieping volstond niet meer voor stijgend aantal leerlingen”

Sint-NiklaasIn de VTS-scholen in de Breedstraat in Sint-Niklaas wordt er volop gebouwd aan een gloednieuw schoolgebouw. Dat zal een vloeroppervlakte van 7.000 vierkante meter hebben en gebruikt worden door zowel het technisch, beroeps als buitengewoon onderwijs. Het nieuwe complex moet op 1 september van 2024 helemaal klaar zijn.

  1. Verslagenheid bij Smet Rental na dodelijk ongeval met chauffeur Jeroen (40): “Gisteren nog samen op bedrijfsfeestje, nu zit iedereen in zak en as”
    PREMIUM
    Beveren/Destelbergen

    Verslagen­heid bij Smet Rental na dodelijk ongeval met chauffeur Jeroen (40): “Gisteren nog samen op bedrijfs­feest­je, nu zit iedereen in zak en as”

    De vrachtwagenchauffeur die donderdag om het leven kwam bij een ongeval op de E17 in Destelbergen werkte voor het bedrijf Smet Rental uit Beveren. De 40-jarige Jeroen Smet was met een machine op weg naar de firma toen hij tegen een truck op de pechstrook botste. “Een dramatische samenloop van omstandigheden”, zegt operational manager Steven Teirlinck, die hier een mooi portret schetst van de overleden chauffeur, vader van twee kinderen.