Koen De Corte opent samen met zijn echtgenote Elise Sax en hun zonen Gilles en Benoit eind augustus ‘The Padel Point’
Volledig scherm
PREMIUM
Koen De Corte opent samen met zijn echtgenote Elise Sax en hun zonen Gilles en Benoit eind augustus ‘The Padel Point’ © bfs

Voormalige discotheek wordt grootste padelclub van Sint-Niklaas ‘The Padel Point’

Sint-NiklaasDe voormalige discotheek The Ritz op de hoek van de Gentse Baan met de N41 in Sint-Niklaas wordt verbouwd tot ‘The Padel Point’, de grootste padelclub van Sint-Niklaas. Er komen zes velden waarvan er vier overdekt zijn. “Eindelijk komt onze padeldroom uit”, klinkt het bij de familie De Corte-Sax.

 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro
  Gouden Vuelta
  14

  Kan Remco Evenepoel de Ronde van Spanje winnen? Schrijf je in voor de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro

  Vrijdag 19 augustus gaat de Ronde van Spanje van start. Blikvanger aan het vertrek in het Nederlanse Utrecht is onze Remco Evenepoel. De 22-jarige Belg is een van de topfavorieten om de eindzege in de wacht te slepen, maar de concurrentie is niet van de poes. Denk jij dat hij aan het langste eind kan trekken? Bewijs dat je de grootste kenner bent met de Gouden Vuelta en maak kans op 5.000 euro cash.