Politie Sint-Niklaas
Volledig scherm
© Politie Sint-Niklaas

Vooral inbreuken op verzekering bij alcoholcontrole

Sint-NiklaasAfgelopen weekend waren er op verschillende locaties alcoholcontroles in Sint-Niklaas. Slechts twee bestuurders waren onder invloed.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Moeder steelt samen met haar kinderen 47.000 euro bij bejaarde buurman: “Hij was verliefd op mij en liet ons maar niet gerust”
  PREMIUM

  Moeder steelt samen met haar kinderen 47.000 euro bij bejaarde buurman: “Hij was verliefd op mij en liet ons maar niet gerust”

  Foto’s van haar kinderen met een resem bankbiljetten op Facebook deden haar de das om. Maandag stond S.S. (35) voor de Dendermondse rechter omdat ze haar 86-jarige buurman, die in hetzelfde flatgebouw in Sint-Niklaas woonde, bestal voor zo’n 47.000 euro. Fraai was het beeld in de rechtbank niet: S.S. staat voor meer dan één misdaad terecht, en ze bleek er niet vies van om haar eigen kinderen voor de bus te werpen.
  Sint-Niklaas