De vier Belgische topchocolatiers voor de World Chocolate Masters: Oliver Van Nueten, Quyen Le, Wim Vyverman en Togo Matsuda.
Volledig scherm
De vier Belgische topchocolatiers voor de World Chocolate Masters: Oliver Van Nueten, Quyen Le, Wim Vyverman en Togo Matsuda. © RV

Vier topchocolatiers strijden voor finaleplek bij World Chocolate Masters

Sint-NiklaasDe vier Belgische topchocolatiers die op 27 september in Kortrijk deelnemen aan de nationale selectie van de achtste editie van de World Chocolate Masters zijn bekend. Daarbij ook Wim Vyverman uit Sint-Niklaas. Ze strijden voor de prestigieuze titel van Belgian Chocolate Master.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).