JVS
Volledig scherm
© JVS

Verbod op speed pedelecs in Stationsstraat: “Waarom worden wij geviseerd? We kunnen ook gewoon 5 km/u rijden...”

Het gebruikerscollectief Speed Pedelec Vlaanderen vindt het geen goed signaal dat speed pedelecs worden geweerd uit de Stationsstraat in Sint-Niklaas.

7 reacties

 • Eric Vanquickelberghe

  3 jaar geleden
  Wat een domme reactie van die speedpedelecrijders. Ze kunnen inderdaad 5 km/uur rijden. Maar ze doen het niet. Het moet volle snelheid. Ik kom daar regelmatig in de straat en altijd heb ik schrik dat zo een respectloze eens mijn broek gaat uitrijden.
 • VICTOR PEETERS

  3 jaar geleden
  Geen enkel elektrisch voertuig zou door een voetgangerszone mogen rijden als ge toch niet moet trappen kan je ook omrijden en blíjft het veiliger voor voetgangers
 • renée schietekat

  3 jaar geleden
  Tja, speed pedelecs in een wandel winkelzone horen daar niet. Te veel shoppende mensen met kinderen. En ja, speed pedelecs kunnen ook per uur rijden, maar ik zie ze dat niet doen. Goede zaak dat men ze bant in een winkel wandelstraat.
 • Katlijn Van Soye

  3 jaar geleden
  Als ik 30 rij in de zone 30 is er geen enkele auto die mij niet voorbij steekt!
 • Francine Weckx

  3 jaar geleden
  Ik ben ook een pedelec rijder en soms ben ik verbaasd over hoe anderen rijden... Ik heb eens geroepen naar ene dat em in de zone 30 fietst... Die stopte en ik kreeg net geen mot op mijn gezicht... Maar scheldwoorden om rode kaken van te krijgen.... Ik heb nog gedacht.. Kust die vent met die mond zijn kinderen slaapwel? En denkt gij dat er iemand komt helpen???? Er zijn er die naar niks kijken en zoals altijd moeten de goede daar voor boeten