Schepenen Lieve Truyman en Carl Hanssens mochten de vernieuwde fietsverbinding heropenen.
Volledig scherm
Schepenen Lieve Truyman en Carl Hanssens mochten de vernieuwde fietsverbinding heropenen. © Kristof Pieters

Veilige fietsverbinding via Hoogkamerstraat na half jaar werken klaar: “En nu werk maken van omliggende straten”

Sint-Niklaas/TemseFietsers rijden voortaan op een volledig gescheiden fietspad tussen Sint-Niklaas en Temse via de Hoogkamerstraat. Na een half jaar werken is het laatste stuk bovenop de brug van de E17 sinds vrijdagavond open. “Dit is een belangrijke stap op vlak van fietsmobiliteit”, klinkt het bij de bevoegde schepenen Carl Hanssens en Lieve Truyman (N-VA). Vanaf maandagavond kunnen ook auto’s en vrachtwagens weer door.

 1. Knip in Pareinlaan blijft behouden ondanks 600 handtekeningen: “In het begin is er altijd weerstand tegen zulke ingrepen”
  PREMIUM
  Beveren

  Knip in Pareinlaan blijft behouden ondanks 600 handteke­nin­gen: “In het begin is er altijd weerstand tegen zulke ingrepen”

  Het Bevers gemeentebestuur gaat de knip in de Pareinlaan niet ongedaan maken. Er werden meer dan 600 handtekeningen verzameld via een online petitie. Volgens initiatiefnemer Matthias Goossens worden de problemen gewoon verplaatst en dat vinden ook oppositiepartijen Vooruit en Vlaams Belang. Schepen van mobiliteit Raf Van Roeyen (CD&V) vraagt geduld om aan de situatie te wennen.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.