De scoutsgroep D'Olmen is klaar voor een belangrijk jaar. In de plaats van het lokaal, op de achtergrond rechts, komt een volledige nieuwbouw.
Volledig scherm
De scoutsgroep D'Olmen is klaar voor een belangrijk jaar. In de plaats van het lokaal, op de achtergrond rechts, komt een volledige nieuwbouw. © JVS

Veel plannen bij scouts D’Olmen: “Nieuw jeugdlokaal bouwen én rol opnemen bij beheer bolle akkergebied”

Sint-NiklaasScoutsgroep D’Olmen heeft nieuwbouwplannen op hun jeugdterrein aan de Iepenstraat in Sint-Niklaas. Meteen werpt de scoutsgroep zich ook op om een rol te spelen bij de toekomstige ontwikkeling van het hele bolle akkergebied, waarvoor een RUP wordt opgemaakt.

  1. Daders overval op scoutskamp veroordeeld: moeten allebei in therapie
    Steendorp/Vrasene

    Daders overval op scoutskamp veroor­deeld: moeten allebei in therapie

    De correctionele rechtbank van Dendermonde veroordeelde maandag de twee jongemannen die de voorbije zomer een gewapende overval pleegden op een scoutskamp in Steendorp. Opmerkelijk: één van de daders, Amar S. (19) werd door familie en vrienden nochtans omschreven als “goedaardig”. “Ik was het noorden kwijt nadat ik vernam dat mijn ex zwanger was”, vertelde hij zelf aan de rechter. Beide daders krijgen bovenop hun celstraf aangepaste psychologische begeleiding.