Vandaal gefilmd die ruitenwissers van auto’s afbreekt

SinaaiOp sociale media circuleert een filmpje waarop te zien is hoe een vandaal ruitenwissers afbreekt bij geparkeerde auto’s. De feiten dateren uit de nacht van zaterdag op zondag in de omgeving van Puivelde en Sinaai. De politie onderzoekt de zaak.

4 reacties

 • Joke Jansma

  1 jaar geleden
  6 maand cel word niet eens uitgevoerd, alles onder de 2 a 3 jaar word geen effectieve celstraf meestal. en moeste ze het op wonderbaarlijke manier toch uitvoeren dan kun je het vergelijken met 6 maand op hotel hier in België
 • Jos Plessers

  1 jaar geleden
  Best geen politie bijhalen,als je hem herkent,maar direct slachtoffers verwittigen.De politie wil wel,maar mag niet.
 • Rudi Pieters

  1 jaar geleden
  Wat voor onnozelaar moet je daar nou voor zijn bah walg ik van
 • francois dierickx

  1 jaar geleden
  Voor elk afgebroken ruitenwisser 6 maand cel
 1. Voltallige oppositie verlaat gemeenteraad bij zwembad-discussie: “Dit slaat nergens op. Het is slecht politiek theater”
  Sint-Niklaas

  Voltallige oppositie verlaat gemeente­raad bij zwem­bad-discussie: “Dit slaat nergens op. Het is slecht politiek theater”

  De voltallige oppositie is vrijdagavond opgestapt in de digitale gemeenteraad. Aanleiding waren nieuwe elementen in de discussie over het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor het sport- en recreatiepark Puyenbeke, waar ook het nieuwe zwembad komt. De oppositiepartijen CD&V, sp.a, Vlaams Belang en PVDA vinden dat er essentiële informatie ontbrak. Bij de meerderheid van N-VA, Groen en Open Vld was er veel onbegrip.
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen