De Goudenregenlaan in Sint-Niklaas, in het verlengde van de Lindenstraat, waar vanaf 1 januari één van de twee nieuwe verkeersfilters in werking treedt. Alleen met een doorrijvergunning kan je er passeren.
Volledig scherm
De Goudenregenlaan in Sint-Niklaas, in het verlengde van de Lindenstraat, waar vanaf 1 januari één van de twee nieuwe verkeersfilters in werking treedt. Alleen met een doorrijvergunning kan je er passeren. © JVS

Vanaf 1 januari verkeersfilters in Breedstraat en Goudenregenlaan: alleen met doorrijvergunning kan je er passeren

Sint-NiklaasDe verkeersfilters in de Goudenregenlaan en Breedstraat zullen vanaf 1 januari in werking treden. Om ze te passeren, heb je een doorrijvergunning nodig. De Collegestraat en Kroonmolenstraat worden vanaf het nieuwe jaar dan weer autoluw. Om al deze ingrepen af te dwingen, zet de stad ANPR-camera’s in.

 1. Claxonneren naast politiekantoor om echtgenote uit café te krijgen: nooit een goed idee met 
1,29 promille in het bloed
  Sint-Gillis-Waas/Vrasene/Sint-Niklaas

  Claxonne­ren naast politiekan­toor om echtgenote uit café te krijgen: nooit een goed idee met 1,29 promille in het bloed

  Claxonneren vlak naast een politiebureau als je een glas te veel op hebt: nooit een goed idee. Dat ondervond een man uit Vrasene die vanuit zijn geparkeerde wagen luid toeterend zijn treuzelende vrouw aanspoorde om een café in Sint-Gillis-Waas te verlaten, en zo zelf de agenten alarmeerde. Het leverde hem een boete en een rijverbod op.
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.