Pieter Luyckx en Arne Van Bel pakken zaterdag in Sint-Niklaas uit met de eerste editie van hun festival 'Hips Don't Lie'.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Luyckx en Arne Van Bel pakken zaterdag in Sint-Niklaas uit met de eerste editie van hun festival 'Hips Don't Lie'. © JVS

Van hiphopper K1D tot Jacques Brel op orgel: onze weekendtips voor Waas en Dender

Waas en DenderVan hiphop en urban tot accordeonmuziek en zelfs Jacques Brel op orgel: er is voor elk wat wils het komende weekend. We zetten alles met veel plezier even op een rijtje. Onze weekendtips voor het Waasland en de Denderstreek. 

 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.
 1. Op Huizenjacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscentrum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor appartement of gesloten bebouwing”
  PREMIUM
  Strijpen

  Op Huizen­jacht in Strijpen bij Zottegem: “Op steenworp van stadscen­trum, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor apparte­ment of gesloten bebouwing”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Strijpen bij Zottegem, waar je al gauw 270.000 euro betaalt voor een rijwoning of appartement en zo’n 600.000 euro voor een alleenstaande woning.