Fisnik Syla met zijn vader Agim, met op de achtergrond drie van hun vijf horecazaken in het stadscentrum: café Hôtel De Ville, brasserie ‘t Goe Gevoel en vanaf november het Italiaanse restaurant ‘La vita è bella’, in de plaats van De Gouden Arend, alledrie op de Grote Markt.
Volledig scherm
PREMIUM
Fisnik Syla met zijn vader Agim, met op de achtergrond drie van hun vijf horecazaken in het stadscentrum: café Hôtel De Ville, brasserie ‘t Goe Gevoel en vanaf november het Italiaanse restaurant ‘La vita è bella’, in de plaats van De Gouden Arend, alledrie op de Grote Markt. © JVS

Uitbater van vijf horecazaken en voorzitter van FC Gerda: Fisnik Syla (28) zit niet stil: “We gaan er als familie voor”

Met brasserie ‘t Goe Gevoel, café Hôtel De Ville en vanaf november ook De Gouden Arend op de Grote Markt én snackbar Pic Nic en de vzw Ardhmeria in de Nieuwstraat heeft de Albanees-Kosovaarse familie Syla in Sint-Niklaas al een stevig horeca-imperium uitgebouwd. Fisnik Syla (28) - ‘Nik’ voor de vrienden - is intussen ook nog voorzitter geworden van voetbalclub FC Gerda. Hoog tijd voor een gesprek met de ambitieuze ondernemer, die bij de gemeenteraadsverkiezingen net niet verkozen raakte voor CD&V.

  1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
    Play

    Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

  2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
    Play

    Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto