Een tweede en grotere stadsschouwburg, naast de huidige schouwburg op de parking, dat is het plan van het stadsbestuur. "We willen hier één grote en open cultuursite creëren."
Volledig scherm
PREMIUM
Een tweede en grotere stadsschouwburg, naast de huidige schouwburg op de parking, dat is het plan van het stadsbestuur. "We willen hier één grote en open cultuursite creëren." © JVS

Tweede en grotere stadsschouwburg voor Sint-Niklaas op komst: dit zijn de plannen

Sint-NiklaasEen tweede en grotere stadsschouwburg, op de parking vlak naast de huidige schouwburg, dat is de ambitie van het Sint-Niklase stadsbestuur. “Deze stad en regio hebben een moderne zaal nodig met een capaciteit van 650 mensen”, klinkt het. Een blik op de eerste plannen.

 1. Sint in de Piste moet op zoek naar nieuwe locatie voor volgend jaar: SVK grote kanshebber als uitwijkbasis voor 34.000 bezoekers tijdens heraanleg van Grote Markt
  PREMIUM
  Sint-Niklaas

  Sint in de Piste moet op zoek naar nieuwe locatie voor volgend jaar: SVK grote kanshebber als uitwijkba­sis voor 34.000 bezoekers tijdens heraanleg van Grote Markt

  Sint in de Piste moet na een succeseditie met meer dan 34.000 verkochte tickets op zoek naar een nieuwe, tijdelijk locatie voor volgend jaar, als de Grote Markt in Sint-Niklaas wordt heraangelegd. De terreinen van SVK zijn alvast dé grote kanshebbers om het evenement in 2023 te ontvangen. “Voor ons evenement is parking en bereikbaarheid zeer belangrijk.”
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.